Logo
betting-nieuws

Voor dit bedrag kan Tottenham Danjuma na dit seizoen kopen


Arnaut Danjuma maakte in de afgelopen transferperiode op huurbasis de overstap naar Tottenham Hotspur, maar zou zomaar eens langer aan de Londense club verbonden kunnen blijven. Na dit seizoen kunnen de Spurs hem namelijk voor een vast bedrag overnemen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Technisch directeur Fabio Paratici heeft inmiddels bevestigd dat Tottenham Hotspur de Nederlandse aanvaller na dit seizoen kan overnemen, aangezien er een optie tot koop is opgenomen in de huurdeal. Die optie tot koop zou zo'n dertig miljoen euro bedragen volgens verschillende Engelse media. Het is aan Danjuma om in de tweede seizoenshelft te laten zien dat hij dat bedrag waard is.

Enthousiasme over Danjuma

Paratici is in ieder geval zeer enthousiast over de buitenspeler, die eerder in de Premier League al uitkwam voor Bournemouth:"Hij is een speler die al twee à drie jaar elke transferperiode dicht bij een transfer naar een grote club was. Zelfs in de zomer sloeg Villarreal nog een grote aanbieding voor hem af", vervolgt de Italiaan. "Toen wij de kans kregen om hem aan te trekken, grepen we die aan. We hebben een optie tot koop, dus we zullen zien wat er in de komende vijf maanden gebeurt. We geloven in Danjuma", besluit hij.

Inmiddels heeft Danjuma zijn debuut al gemaakt voor de Londense club. Zaterdag was hij in het duel om de FA Cup tegen Preston North End direct trefzeker (0-3 winst).