Logo
bookmakers

Vertrouwen bookmakers in FC Groningen neemt verder af


Ook het vertrouwen van de bookmakers in FC Groningen neemt steeds verder af. Wedkantoren zien Groningen samen met SC Cambuur na negentien Eredivisie-duels als belangrijkste degradatiekandidaten.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Halverwege deze maand stond de quotering voor rechtstreekse degradatie van Groningen nog op 3.00 keer je inzet. Sindsdien gleed de Trots van het Noorden dankzij nederlagen tegen Feyenoord (0-3), sc Heerenveen (3-1), Cambuur (0-1) en FC Volendam (3-2) af naar de laatste plaats. Parallel is de odd voor rechtstreekse degradatie gezakt naar 1.85.

Concurrentie

Achter Cambuur staat dezelfde quotering. Groningen en Cambuur hebben ook evenzoveel punten op de ranglijst. Daarna zien de bookmakers FC Volendam (2.15), FC Emmen (3.00), Excelsior (4.00), Fortuna Sittard (5.00) en Go Ahead Eagles (6.00) als serieuze degradatiekandidaten.

Vitesse

Bij Vitesse werd begin dit seizoen ook gevreesd voor degradatie. Na het gelijkspel tegen FC Twente en de overwinning in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen ziet het er weer goed uit in Arnhem. Toch is het verschil met nummer zestien Emmen vier punten. De bookmakers zien degradatie niet zo gauw meer gebeuren gezien de odd van 14.00.

Diezelfde odd staat achter RKC Waalwijk, dat in punten gelijk staat met Fortuna Sittard en drie punten meer heeft dan Vitesse.