Logo
bookmakers

Hattrick-held Douvikas wordt Eredivisie-topscorer: odd van 9.25


Met zijn hattrick tegen AZ voert Anastasios Douvikas het topscorersklassement van de Eredivisie aan. Houdt de spits van FC Utrecht deze positie vast? Dit kun je verdienen!

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De drie goals tegen AZ brachten het doelpuntentotaal van Douvikas op negen treffers. Daarmee passeerde de Griek onder meer Xavi Simons, Brian Brobbey en Burak Yilmaz op de topscorerslijst. Als Douvikas zich aan het einde van het seizoen tot Eredivisie-topschutter kroont, pak je daar nu 9.25 keer je inzet mee.

Concurrentie

Het vertrouwen van de bookmakers is hoger in Brobbey, Simons, Steven Bergwijn en Vangelis Pavlidis. Afgaande op de odds zien de wedkantoren Brobbey als grootste kanshebber voor de topscorerstitel. Brobbey staat op een quotering van 4.50 keer je inzet. De spits van Ajax, die tegen Excelsior niet in de basis startte, scoorde tot nu toe acht keer. Voor Simons (9 goals) en Bergwijn (8 goals) staat de odd op respectievelijk 7.00 en 8.50.

Pavlidis

Net als Douvikas scoorde Pavlidis in dezelfde wedstrijd ook een hattrick. De Griek van AZ maakte daarmee eveneens een sprongetje in het klassement van de topscorers. Pavlidis staat dankzij negen doelpunten tweede op de ranglijst. Voor een mogelijke topscorerstitel, verdien je met Pavlidis nu 8.75 keer je inzet.

Op de topscorerslijst staat het allemaal nog heel dicht bij elkaar. Zo staan bijvoorbeeld Yilmaz (23.00) en Danilo (11.50) ook op acht treffers. Daarna volgen spelers als Mohammed Kudus (20.00), Ricardo Pepi (29.00) en Ricky van Wolfswinkel (28.00).