Logo
nieuws

Groningen-supporters zeggen vertrouwen in Fledderus op


De supportersvereniging van FC Groningen heeft middels een brief laten weten geen vertrouwen meer te hebben in technisch directeur Mark-Jan Fledderus. Eerder deze maand werd dit aan de beleidsbepalers van de in crisis verkerende club overhandigd en nu wordt de brief met de buitenwereld gedeeld.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

FC Groningen staat er zeer slecht voor in de Eredivisie. De ploeg van Dennis van der Ree staat momenteel onderaan in de Eredivisie en verloor zondagmiddag bij directe cincurrent FC Volendam. De supporters hebben in ieder geval geen vertrouwen meer in de technisch directeur Mark-Jan Fledderus, zo blijkt uit de naar buiten gebrachte brief.

'Twee seizoenen geleden haalden we 50 punten. Vorig seizoen 36 en nu staan op een gemiddelde van minder dan één punt per wedstrijd', valt te lezen in de brief die op de website van de supportersvereniging is te lezen.  'Dit ligt niet alleen aan de trainers, maar vooral aan de samenstelling van de selectie. Hij (Fledderus, red.) is daar eindverantwoordelijk voor', klinkt het onder meer.

Uitspraken in media

Daarnaast constateeert de supportersgroepering onrust in de spelersgroep en worden Cyriel Ngonge en Paulos Abraham daarbij als voorbeelden genoemd. Ook vindt de supportersvereniging de uitspraken van Fledderus in de verschillende media 'op zijn zachtst gezegd niet altijd handig'. Lees onderstaand meer over het statement.