Logo
betting-nieuws

Van Duijvenbode vs Price! Check hier wat er te verdienen valt


Dirk van Duijvenbode neemt het zaterdagavond op de Masters op tegen Gerwyn Price. Een prachtig affiche tussen de Nederlandse darter en The Iceman. In dit artikel bekijken we de odds voor dit duel.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Van Duijvenbod wist zich vrijdag te plaatsen voor deze achtste finale door op knappe wijze af te rekenen met de Pool Kristopher Ratajski. De Haagse darter versloeg hem met 6-3, waarna nu een ontmoeting met Price wacht. Dat zal gezien de prestaties van Price vermoedelijk een lastiger duel gaan worden voor Aubergenius.

Bookmakers

De verschillende bookmakers hebben in ieder geval meer vertrouwen in Price, zo blijkt uit de odds. Als de darter uit Wales zegeviert ontvang je 1,65 keer je ingelegde bedrag, terwijl je 2,25 keer je inzet uitgekeerd krijgt als Van Duijvenbode zegeviert in dit duel.

Van Gerwen in actie

Ook Michael van Gerwen komt vanavond in actie. Hij mag het gaan opnemen tegen José de Sousa, die vrijdagavond af wist te rekenen met de Duitse Gabriel Clemens. Als Van Gerwen de Portugees verslaat ontvang je 1,25 keer je inleg, terwijl op een overwinning van De Sousa een odd van 4,30 staat.