Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Elfde gelijkspel voor NEC? Pak 3.35 keer je inzet!


NEC valt in de eigen Goffert amper te kloppen. Alleen FC Twente vertrok met drie punten uit Nijmegen, alle andere clubs beten zich stuk op de huidige nummer negen van de Eredivisie. Is Sparta Rotterdam vanavond de volgende?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De nederlaag tegen Twente leed NEC gelijk in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Daarna verloor de ploeg van Rogier Meijer geen enkel thuisduel meer. Onder meer Feyenoord (1-1) en Ajax (1-1) wisten dit seizoen niet te winnen in Nijmegen.

Koning gelijkspel

NEC speelt vooral veel gelijk. De Nijmegenaren boekten al tien remises, zes daarvan waren in eigen huis. Vorige week zaterdag tegen FC Emmen (3-1) won NEC voor de tweede keer een thuiswedstrijd in competitieverband. De andere zege was tegen RKC Waalwijk (6-1).

Sparta is de verrassing van dit seizoen. Maurice Steijn staat met zijn ploeg zesde, op slechts twee punten van Ajax. De laatste drie uitwedstrijden verloor Sparta niet. Er werd gewonnen bij Vitesse (0-4) en SC Cambuur (0-3), het bezoek aan PSV leverde een punt op (0-0). Bij een overwinning in Nijmegen gaat Sparta Ajax zelfs even voorbij op de ranglijst.

Odds

Voor het zevende gelijkspel in de Goffert keert de bookmaker 3.35 keer je inzet uit. De derde thuisoverwinning van NEC is goed voor 2.35 keer je inzet. Voor een Rotterdamse overwinning staat een odd van 3.30 klaar.