Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Dit kun je verdienen als PSV ook niet wint van Go Ahead Eagles!


PSV is dramatisch begonnen aan de tweede seizoenshelft. Door de slechte resultaten raakt de titel steeds verder uit zich voor de Eindhovenaren. Wint PSV vanavond wel van het taaie Go Ahead Eagles?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Bij de bookmakers staat een winnend PSV op een odd van 1.29. Maar gezien de recente resultaten lijkt dat niet zo'n zekerheid te zijn. Na de herstart van de competitie liet PSV al zeven punten liggen. Het dieptepunt werd dinsdag in de uitwedstrijd tegen FC Emmen bereikt, toen PSV met 1-0 verloor van de degradatiekandidaat.

Verder speelde PSV gelijk tegen Sparta Rotterdam (0-0) en Fortuna Sittard (2-2). De enige competitiezege van 2023 boekte PSV tot nu toe tegen Vitesse. Door al het gemors bedraagt de achterstand van PSV op koploper Feyenoord zes punten. Volgende week speelt PSV in De Kuip, maar moet vanavond eerst gewonnen worden van Go Ahead Eagles.

Reeks Go Ahead

Eagles is dit seizoen moeilijk te kloppen. Midweeks kwam er voor de club uit Deventer een einde aan een reeks van elf wedstrijden zonder nederlaag. AZ was met 1-4 een maatje te groot voor Go Ahead, dat met negentien punten op een keurige tiende plaats staat.

Odds

Het elftal van René Hake speelde dit seizoen al gelijk in de uitwedstrijden tegen Ajax (1-1) en FC Twente (1-1). Een gelijkspel in Eindhoven staat gelijk aan 7.00 keer je inzet, een overwinning is zelfs goed voor 10.00 keer je inzet.