Logo
nieuws

Viaplay reageert op verhoging van prijzen voor abonnement


Viaplay heeft onlangs het nieuws naar buiten gebracht dat de prijzen voor een abonnement omhoog gaan. Niet iedereen is blij met de actie van de streamingsdienst - waar de afgelopen maanden ook nog de nodige kritiek op is geweest. Een woordvoerder licht het besluit toe tegenover het Algemeen Dagblad.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De prijzen voor Viaplay gaan de komenden maanden met twee euro omhoog. "Onze huidige klanten met een Viaplay-abonnement, en klanten die voor 1 maart een abonnement afnemen, blijven bij ons tot 1 juli de maandprijs van 13,99 euro betalen", gaf een woordvoerder van KPN tegen eerder al aan tegen Bright. Een woordvoerder van VodafoneZiggo laat weten dat Ziggo de prijsaanpassing van Viaplay per 1 maart volgt.

Lees meer: Viaplay maakt prijzen duurder

Viaplay, dat momenteel onder meer voetbal, darts en Formule 1-races kan uitzenden, kreeg in het afgelopen jaar nog wel de nodige kritiek over de kwaliteit van de uitzendingen. Daardoor valt de prijsstijging bij bepaalde criticasters niet goed. Echter valt hier volgens een woordvoerder van de streamingsdienst weinig aan te doen.

Reactie Viaplay

 "Sinds onze succesvolle lancering in Nederland zijn we premiumcontent blijven toevoegen, zowel lokale als internationale scripted en non-scripted films en series samen met meer sportrechten. Om de ontwikkeling en investering in ons product voort te zetten en onze klanten de beste digitale ervaring en beschikbare inhoud te bieden, passen wij onze prijzen aan", besluit een woordvoerder van de Zweedse streamingsdienst.