Logo
nieuws

'Viaplay maakt prijs voor abonnement binnenkort duurder'


Het live kijken van de Formule 1 bij Viaplay wordt duurder. De streamingsdienst staat op het punt de abonnementsprijzen te verhogen. Viaplay biedt ook de Premier League, de Bundesliga en darts live aan.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

2 euro duurder

De prijs van een maandabonnement gaat per 1 maart met 2 euro omhoog. Abonnees betalen nu nog 13,99 euro per maand, straks dus 15,99 euro per maand. Dat melden KPN en Ziggo, die Viaplay-abonnementen verkopen aan hun klanten.

"Onze huidige klanten met een Viaplay-abonnement, en klanten die voor 1 maart een abonnement afnemen, blijven bij ons tot 1 juli de maandprijs van 13,99 euro betalen", zegt een woordvoerder van KPN tegen Bright. Een woordvoerder van VodafoneZiggo laat weten dat Ziggo de prijsaanpassing van Viaplay per 1 maart volgt.

Onder andere KPN en Ziggo bieden de Formule 1-uitzendingen van Viaplay aan op de lineaire tv-zender Viaplay Xtra, wat betekent dat kijkers niet via internet hoeven te streamen. Op de kwaliteit van de stream klonk afgelopen F1-seizoen veel kritiek. Viaplay Xtra blijft in elk geval tot de zomer beschikbaar.

Nog geen reactie Viaplay

ViaPlay wil nog niet op het nieuws over de prijsverhogingen reageren. "We kunnen hier momenteel geen commentaar op geven, maar als we nieuwe informatie hebben, laten we het aan onze klanten weten."