Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Op deze manier kun je verdubbelen met een overwinning van Feyenoord!


Drie dagen na De Klassieker wacht voor Feyenoord alweer het volgende competitieduel. Feyenoord speelt voor eigen publiek tegen NEC. Wij vonden een mooi betje om je inzet met een overwinning van Feyenoord te verdubbelen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Feyenoord is dit seizoen nog ongeslagen in De Kuip. De koploper van de Eredivisie boekte in De Kuip vijf overwinningen en speelde drie keer gelijk. FC Emmen (4-0), Sparta Rotterdam (3-0), FC Twente (2-0), SC Cambuur (1-0) en Excelsior (5-1) werden allemaal op een nederlaag getrakteerd. sc Heerenveen (0-0), Fortuna Sittard (1-1) en Ajax (1-1) hielden een puntje over aan hun uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Solide defensie

Dat Feyenoord bovenaan staat in de Eredivisie is mede te denken aan de solide defensie. De Rotterdammers kregen slechts vijftien treffers tegen. In eigen huis hield het elftal van Arne Slot vijf keer de nul. Pas drie tegendoelpunten incasseerde Feyenoord in een thuiswedstrijd. Alleen Fortuna Sittard, Excelsior en Ajax wisten te scoren in Rotterdam-Zuid.

Met NEC treft Feyenoord juist een moeizaam scorende tegenstander. In vijf van de acht uitwedstrijden wist NEC niet te scoren. NEC verloor op bezoek bij Sparta (2-0) en PSV (3-0), de ontmoetingen met Heerenveen, FC Utrecht en Vitesse eindigden allemaal in een doelpuntloos gelijkspel. Het betekent dus wel dat NEC een moeilijk te kloppen ploeg is.

Verdubbelen?

Toch zien we kansen om je inzet te verdubbelen met een overwinning van Feyenoord. De odd bij de weddenschap Feyenoord wint en houdt de nul staat namelijk op 2.17 keer je inzet.