Logo
nieuws

'Besiktas wil PSV'er Veerman, maar transfer lijkt kansloos'


Bestiktas lijkt kansloos voor Joey Veerman. De Turken hebben de middenvelder van PSV op de korrel, maar willen niet diep voor hem in de buidel tasten. Ook heeft Besiktas belangstelling voor André Ramalho.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

'Volgens een doorgaans betrouwbare bron bij de Turkse topclub willen de Turken Veerman huren. Of PSV daarvoor open staat, valt nog te bezien. Dat lijkt heel onaannemelijk', schrijft het Eindhovens Dagblad. 'Als het toch koop zou zijn, heeft Besiktas maximaal zo'n drie miljoen euro voor hem over.'

Veerman basisplaats kwijt

De Turkse belangstelling komt naar buiten in een periode waarin Veerman zijn basisplaats bij PSV kwijt is. Veerman begon de laatste vier wedstrijden van PSV op de bank. 'Veerman komt op dit moment even niet in het stuk voor bij PSV, hoewel trainer Ruud van Nistelrooij hem dit seizoen ongetwijfeld nog nodig heeft. Daarom lijkt het niet heel logisch dat PSV staat te springen om een vertrek', aldus het ED.

Veerman maakte een jaar geleden de overstap van sc Heerenveen naar PSV. De Eindhovenaren betaalden circa zes miljoen euro voor de Volendammer. FootballTransfers schat zijn markwaarde momenteel op 11,1 miljoen euro.

Ramalho

Ook Ramalho staat in belangstelling van Besiktas. Voor hem heeft de huidige nummer vier van Turkije ook geen hoge transfersom over. Ramalho zat de laatste twee duels van PSV op de bank.