Logo
betting-nieuws

Wint Ajax en houdt het de nul? Verdubbel ruim je inzet!


Ajax neemt het donderdagavond in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen laagvlieger FC Volendam. De Amsterdammers hebben al zes wedstrijden op rij in de Eredivisie niet gewonnen, waardoor de druk om de formatie van Alfred Schreuder momenteel ontzettend groot is.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Ajax zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De regerend landskampioen wist al zes Eredivisie-duels op rij niet te winnen, waardoor er enorm veel druk op trainer Alfred Schreuder staat. Na een crisisoverleg op maandag na de remise in De Klassieker tegen Feyenoord werd door de Amsterdamse club besloten (voorlopig) door te gaan met de onder vuur liggende oefenmeester.

Er zullen nu overwinningen geboekt moeten worden geboekt in de Eredivisie, aangezien Ajax op een zorgelijke vijfde plek staat in de Eredivisie. Daar beginnen de Ajacieden mee tegen FC Volendam, dat zeventiende staat in de Eredivisie en de punten in de strijd tegen degradatie ook maar al te hard nodig heeft. Logischerwijs is Ajax echter de torenhoge favoriet voor dit belangrijke duel.

Wat valt er te verdienen?

Een overwinning van de Amsterdammers in de eigen Johan Cruijff Arena levert je bij de verschillende wedkantoren 1,15 keer je inzet op, terwijl op een driepunter van FC Volendam een hoge notering van 15,00 staat. Interessant is om in te zetten dat Ajax zegeviert en de nul weet te houden. Dan ontvang je namelijk een mooie notering van 2,30. Wint Ajax alle twee de helften? Dan ontvang je 1,95 keer je inzet.