Logo
nieuws

"Twaalf miljoen is veel te weinig voor kwaliteiten Simons"


Aad de Mos adviseert PSV snel met Xavi Simons om tafel te gaan. Het contract van de speler bevat een clausule waarmee hij PSV voor een appel en een ei kan verlaten.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De negentienjarig Simons maakt dit seizoen indruk in het shirt van PSV. Hij scoorde al negen keer en heeft vier assists achter zijn naam staan. Het leverde hem ook zijn debuut in Oranje op. Simons viel in tijdens de WK-wedstrijd tegen de Verenigde Staten.

De Mos verwacht dat na dit seizoen meerdere topclubs geïnteresseerd zijn in Simons. "Hij laat zien dat hij in zijn rugzak bagage heeft meegenomen van Neymar, Kylian Mbappé en Lionel Messi”, zegt De Mos in een video van het Eindhovens Dagblad. “Het is een liefhebber eersteklas. Wel vind ik dat PSV snel aan de bak moet om te proberen om hem te behouden."

Clausule in contract Simons

Voor slechts twaalf miljoen euro is de aanvallende middenvelder te koop. "Twaalf miljoen is natuurlijk veel te weinig voor de kwaliteiten die hij heeft, dus ik zou eens met zijn entourage en met zijn ouders praten zodat je zeker bent dat hij van jou is”, aldus De Mos.

Madueke

De Mos vond PSV goed handelen inzake Noni Madueke, voor wie PSV een behoorlijk bedrag ving. “Die 38 miljoen is gevonden, dat lag op straat en dat moet je oprapen. Dat doe ik ook nog steeds voor het geluk, dan moet je af en toe nederig zijn. Dit is een buitenkans, die moet je pakken."