Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Boekt Go Ahead Eagles tegen AZ clubrecord? Pak 3.70 keer je inzet terug!


Go Ahead Eagles staat op het punt een clubrecord te verbeteren. Wanneer Go Ahead vanavond niet verliest van AZ, is het twaalf wedstrijden op rij ongeslagen. Dat lukte de Eagles nog nooit in de Eredivisie.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het gelijkspel van anderhalve week geleden tegen FC Utrecht (2-2) betekende een evenaring van het clubrecord, dat stamt uit 1970. Dat jaar bleef Go Ahead ook elf wedstrijden op rij ongeslagen. Afgelopen weekend had de ploeg van René Hake dit record uit de boeken kunnen spelen, maar door sneeuwval in Waalwijk ging het duel met RKC niet door.

AZ titelkandidaat

Dus moet het tegen AZ gebeuren, wat normaliter een zwaardere opgave is voor Go Ahead. AZ is dit seizoen een van de titelkandidaten. De club uit Alkmaar staat op slechts twee punten van koploper Feyenoord. Terwijl Feyenoord punten morste in De Klassieker tegen Ajax, won AZ zelf van Fortuna Sittard.

Van de negen uitwedstrijden die AZ speelde, werden er twee verloren. Het elftal van Pascal Jansen bij Excelsior (2-1) en RKC Waalwijk (3-1). AZ zegevierde onder andere bij Sparta Rotterdam (2-3), PSV (0-1) en sc Heerenveen (0-2).

Odds

De bookmakers zien AZ dan ook als duidelijke favoriet, ondanks de reeks van Go Ahead. Voor een overwinning van AZ staat een odd van 1.98. Als Go Ahead wint, is dat goed voor 4.00 keer je inzet. Een gelijkspel levert je 3.70 keer je inzet op.