Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Verdubbel je inzet als FC Twente wint bij Vitesse!


Halverwege de Eredivisie is FC Twente een outsider voor de landstitel. Om de bovenste ploegen in het vizier te houden, moet Twente vanavond winnen in Arnhem van Vitesse. Alleen boekte Twente dit seizoen nog maar opvallend weinig uitzeges.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Twente speelde tot nu toe acht wedstrijden op vreemde bodem. Daarvan wisten de Tukkers er slechts twee te winnen. Twente won de seizoensopener bij NEC (0-1) en zegevierde in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter SC Cambuur (0-1). Drie keer eindigde een uitwedstrijd van Twente in een gelijkspel en ook werd er drie keer verloren.

Vitesse in eigen huis

De vierde uitzege hoopt Twente vanavond te boeken in het Gelredome, waar Vitesse amper wint voor eigen publiek. Vitesse won dit seizoen slechts één thuiswedstrijd. De Arnhemmers wonnen in oktober met 1-0 van FC Emmen. Vitesse leed vier nederlagen en speelde drie keer gelijk. Daardoor staat de club nog steeds in de onderste regionen van de Eredivisie.

Eerder dit seizoen won Twente de thuiswedstrijd tegen Vitesse eenvoudig met 3-0. Joshua Brenet, Virgil Misidjan en Gijs Smal waren toen de doelpuntenmakers. Bij dat duel in de Grolsch Veste debuteerde Philip Cocu als hoofdtrainer van Vitesse.

Odds

Voor de vierde uitzege van Twente staat een odd van 2.05 klaar. Als Vitesse voor de tweede keer dit seizoen een thuiswedstrijd wint, staat dat gelijk aan 3.70 keer je inzet. Voor een gelijkspel keren de bookmakers 3.80 keer je inzet uit.