Logo
bookmakers

Bookmakers: niet Ajax maar Feyenoord titelfavoriet


De bookmakers zijn het vertrouwen in Ajax als topfavoriet voor de landstitel kwijt. Wedkantoren geven niet langer de Amsterdammers de beste kans, maar koploper Feyenoord.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Feyenoord en Ajax hielden elkaar zondag in De Klassieker in evenwicht, waardoor Ajax het gat met de rivaal niet kon verkleinen. Door het gelijkspel passeerden PSV en FC Twente Ajax op de ranglijst, waardoor de regerend landskampioen halverwege de competitie op een vijfde plaats staat.

Lange tijd beschouwden de bookies Ajax als grootste favoriet voor het landskampioenschap. Die status is de ploeg van Alfred Schreuder op dit moment kwijt. Bij Unibet en BetCity staat de landstitel voor Ajax op een odd van 2.75. Dat is hoger dan Feyenoord. Een Rotterdamse landstitel heeft een quotering van 2.55 keer je inzet. PSV volgt met een odd van 3.25. Daarna volgen AZ (11.00) en FC Twente (51.00).

TOTO

De odds van TOTO beschouwen Feyenoord ook favoriet voor de titel (2.60), maar zien PSV iets meer als belangrijkste concurrent. Bij TOTO krijgt een landstitel van PSV een odd van 2.85. Ajax staat op 2.90, AZ op 13.50 en Twente op 45.00.

Feyenoord wacht komende weken wel een aantal pittige duels. Komende zondag speelt de koploper uit tegen Twente, een week later staat de topper tegen PSV in De Kuip op het programma. In februari treft Feyenoord ook nog sc Heerenveen en AZ.