Logo
betting-nieuws

Zegeviert MVV bij Telstar? Win maar liefst vier keer je inleg


MVV Maastricht neemt het dinsdagavond in Velsen-Zuid op tegen Telstar. De Maastrichtenaren staan er uitstekend voor in de Keuken Kampioen Divisie, maar kunnen ook geen puntverlies veroorloven aangezien de concurrentie hun in de nek hijgt. We zetten een aantal interessante odds voor dit duel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

MVV staat momenteel op een vijfde plek, maar heeft twee of een wedstrijd minder gespeeld dan de rest van de clubs. De Limburgers kunnen dus weer terugkeren naar de derde plaats, maar dan moet er wel gewonnen worden van Telstar, de huidige nummer tien van de Keuken Kampioen Divisie.

Opmerkelijke odds

Gezien de prestaties in het huidige seizoen lijkt MVV de favoriet voor dit duel, maar dat zien de meeste bookmakers echter anders. De wedkantoren wijzen het Telstar van trainer Mike Snoei namelijk aan als de favoriet voor dit duel. Een zege van de Noord-Hollanders levert je 1,90 keer je inleg op, terwijl op een driepunter van de Maastrichtenaren een notering van 4,00 keer je inzet staat.

X2: Gelijkspel of MVV

Als het duel tussen de twee clubs eindigt in een remise ontvang je 3,60 keer je inzet. Wint MVV of eindigt het duel in een gelijkspel? Dan krijg je een hoge odd van 1,88 keer je inzet uitgekeerd. Als allebei de ploegen in het BUKO Stadion tot scoren komen ontvang je 1,62 keer je inzet.