Logo
bookmakers

Deze odds staan klaar voor een doelpunt van Berghuis tegen Feyenoord!


Alle ogen zijn vanmiddag gericht op Steven Berghuis. Sinds zijn gevoelige overstap van Feyenoord naar Ajax komt hij voor het eerst terug in De Kuip mét supporters. Gaat Berghuis zijn oude club in de beladen Klassieker nog meer pijn doen?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Staat Berghuis in de basis tegen Feyenoord?

Het is nog wel de vraag of Berghuis in actie komt. Na zijn pikante transfer heeft de speler te maken gehad met bedreigingen en bestaan er voor vanmiddag zorgen over zijn veiligheid. Berghuis zelf heeft bij Ajax-trainer Alfred Schreuder aangegeven dat hij zich goed voelt en wil spelen.

"Hij voelt zich goed en heeft een uitstekende trainingsweek gehad. Ik heb ook gevraagd hoe hij naar de wedstrijd tegen Feyenoord kijkt. Dat zijn, vind ik, belangrijke gesprekken die je moet hebben met een speler", citeert het ANP Schreuder.

Volgens het Algemeen Dagblad start Berghuis ook in de basis. Berghuis speelde vorig seizoen met Ajax ook al in De Kuip. Maar bij dat duel waren vanwege de coronapandemie geen supporters welkom.

Odds

De aanvallende middenvelder zal zijn voeten willen laten spreken in Rotterdam. Na de WK-break kwam de Oranje-international nog niet in actie, omdat griep hem aan de kant hield. Voor een doelpunt tegen Feyenoord keert de bookmaker 3.90 keer je inzet uit. Als Berghuis de score opent, staat daar 9.50 keer je inzet tegenover.