Logo
bookmakers

Feyenoord wordt kampioen van Nederland: odd van 4.00 keer je inzet


Feyenoord kan morgen in de Klassieker tegen Ajax een belangrijke slag slaan in de titelrace. Hoe denken de bookmakers op dit moment over een mogelijk kampioenschap van Feyenoord?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Bij BetCity, TOTO en Jack's staat de quotering voor een Rotterdams kampioensfeest op 2.75 keer je inzet. Alleen de odd van Ajax staat bij deze bookmakers lager: 2.50. De odds voor PSV (3.50), AZ (11.00) en FC Twente (51.00) staan na zestien competitiewedstrijden hoger.

Verschillen met Unibet

Unibet denkt er anders over. Mocht Feyenoord ook aan het einde van dit seizoen bovenaan staan, levert dat je nu 4.00 keer je inzet op. Unibet beschouwt Ajax en PSV meer als favoriet voor het landskampioenschap. Beide clubs hebben bij deze bookmaker een odd van 3.00. AZ staat op 6.00, Twente op 8.00.

In aanloop naar de Klassieker is Feyenoord de koploper van de Eredivisie. De Rotterdammers verzamelden tot dusver 37 punten, vier meer dan AZ en vijf meer dan Ajax en PSV. Twente volgt op zes punten. Feyenoord kan de rivaal morgen dus op maar liefst acht punten zetten.

Tegen wie spelen de andere titelkandidaten?

PSV speelt vanavond een thuiswedstrijd tegen Vitesse, AZ en Twente komen morgen in actie. AZ ontvangt Fortuna Sittard in Alkmaar, Twente speelt voor eigen publiek tegen FC Utrecht.