Logo
bookmakers

Ajax ondanks mindere fase bij bookmakers favoriet voor Klassieker


De bookmakers zien Ajax als de favoriet in De Klassieker van aankomend weekend. Dat blijkt uit de odds die de verschillende wedkantoren uitkeren. Je krijgt het minste terug als de formatie van Alfred Schreuder zondag drie punten pakt.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Ajax kent een mindere fase door in de Eredivisie. De laatste twee wedstrijden werden allebei gelijkgespeeld en ook voor de winterstop het niet goed bij de regerend landskampioen. Daarnaast kampte Ajax de afgelopen weken ook nog met een griepgolf, waardoor de nodige spelers niet inzetbaar waren voor de onder vuur liggende oefenmeester.

Vorm Feyenoord

Bij Feyenoord verloopt het een stuk rustiger. Ondanks dat de Rotterdammers de eerste wedstrijd na de winterstop gelijkspeelden tegen FC Utrecht, gaat het prima bij de Stadionclub. De voorsprong op Ajax en PSV bedraagt vijf punten, waardoor er in De Klassieker een gat geslagen kan worden.

Bookmakers

Als Feyenoord zegeviert krijg je dus echter minder terug. Op een driepunter van de formatie van trainer Arne Slot staat een notering van 2,90, terwijl op een overwinning van de bezoekers uit Amsterdam een lagere odd van 2,20 staat. Als het duel eindigt in een gelijkspel krijg je 3,70 keer je inleg terug.