Logo
bookmakers

Bookmakers zijn om: Arsenal grootste titelkandidaat in Engeland


De titelkansen voor Arsenal worden steeds groter. Terwijl achtervolger Manchester City afgelopen weekend verloor, won Arsenal de stadsderby van Tottenham Hotspur en liep de koploper verder uit op de concurrentie. Ook de bookmakers geloven steeds meer in de eerste landstitel sinds 2004.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

City moest zaterdag buigen voor Manchester City. Het elftal van Pep Guardiola zag een 0-1 voorsprong op Old Trafford in rook opgaan. Arsenal kreeg daarmee de uitgelezen kans om het gat met City te vergroten naar acht punten. Daar slaagden The Gunners ook in. De ploeg van Mikel Arteta won zondag met 0-2 bij Spurs.

Bookies veranderen van mening

Bij het ingaan van de WK-break was het verschil tussen Arsenal en City vijf punten. De bookmakers beschouwden The Citizens toen ook nog als grootste titelfavoriet. City stond toen op een odd van 1.46, Arsenal op 3.40. Inmiddels zijn wedkantoren van gedachten veranderd.

Na achttien competitieduels staat Arsenal nu op een odd van 1.83. De quotering voor titelprolongatie door City staat op 2.40. De opmars van Manchester United doet ook de titelkansen stijgen. De bookies geven op dit moment 12.00 keer je inzet terug als Erik ten Hag zich tot kampioen van Engeland kroont.

Arsenal tegen United

Het verschil op de ranglijst tussen Arsenal en United bedraag wel negen punten. Komend weekend spelen Arsenal en Manchester United in Londen tegen elkaar.