Logo
bookmakers

Wie wint de KNVB Beker? Deze odds staan voor je klaar!


Deze week staat in het teken van de KNVB Beker. In de tweede ronde van het toernooi maken ook de Europees spelende clubs hun opwachting. Wie staat op 30 april met de dennenappel in de handen? Dit zijn de odds!

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De traditionele top-drie domineert de laatste jaren de KNVB Beker. Van de laatste vijf edities won Ajax er twee (2021, 2019), Feyenoord (2018) en PSV (2022) beide één. In 2020 werd de finale vanwege de coronapandemie niet gespeeld.

Omdat Ajax, Feyenoord en PSV ook in Europa actief zijn, kregen zij vrijaf in de eerste ronde van het huidige bekertoernooi. Voor AZ en FC Twente gold hetzelfde. Ajax trapt het toernooi morgen (woensdag) af met een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch, Feyenoord ontvangt donderdag PEC Zwolle, PSV speelt vanavond bij Sparta Rotterdam, AZ gaat morgen op bezoek bij Excelsior en FC Twente speelt vanavond thuis tegen Telstar.

Favorieten voor KNVB Beker

De wedkantoren zien de traditionele topclubs ook dit seizoen als favoriet voor winst van de KNVB Beker. Bekerwinst van Ajax staat gelijk aan een quotering van 2.75 keer je in inzet, de odd voor bekerwinst van PSV staat op 3.50 en voor Feyenoord ontvang je op dit moment 5.00 keer je inzet als de Rotterdammers de beker winnen.

Outsiders

Na Ajax, PSV en Feyenoord volgen AZ (8.00), Twente (11.00) en FC Utrecht (11.00). Wedkantoren zien daarna in SC Heerenveen (21.00) en FC Groningen (21.00) als kansrijke clubs.