Logo
bookmakers

FC Twente nestelt zich in top Eredivisie: dit denken de bookmakers!


Doordat Ajax, Feyenoord, PSV en AZ telkens punten morsen, mengt FC Twente zich steeds meer in de titelstrijd. De Tukkers hebben koploper Feyenoord in het vizier.. De komende wedstrijden wijzen uit of Twente ook een serieuze kampioenskandidaat is.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Ajax, Feyenoord, PSV en AZ speelden bij de herstart van de Eredivisie allemaal gelijk. Twente won afgelopen vrijdag wel. In de Grolsch Veste versloeg de ploeg van Ron Jans FC Emmen met 2-0. Na vijftien wedstrijden staat Twente vierde. De achterstand op Feyenoord bedraagt slechts vier punten. Het verschil met PSV en Ajax is maar één puntje. AZ heeft evenveel punten als Twente.

Twente treft Ajax en Feyenoord

Of Twente zich serieus gaat mengen in de titelstrijd, gaat nog deze maand blijken. Twente komt in januari in actie tegen zowel Ajax als Feyenoord. Komende zaterdag reizen de Enschedeërs af naar Amsterdam voor de uitwedstrijd tegen Ajax. Over tweeënhalve week, op zondag 29 januari, ontvangt Twente Feyenoord in de Grolsch Veste. Tussendoor speelt Twente nog thuis tegen FC Utrecht en uit tegen Vitesse.

Odds

De bookmakers zijn nog voorzichtig over de titelkansen van Twente. Als Twente kampioen van Nederland wordt, pak je daar nu 61.00 keer je inzet mee. De bookies zien AZ ook (nog) niet als reële kampioenskandidaat getuige de odd van 50.00.

Ajax, PSV en Feyenoord blijven voor de wedkantoren de belangrijkste titelkandidaten. Voor titelprolongatie van Ajax pak je momenteel 1.82 keer je inzet. De quotering van PSV staat op 2.95 keer je inzet en Feyenoord noteert een odd van 3.95.