Logo
bookmakers

Zo laat Van Gerwen jouw inzet verdubbelen!


Michael van Gerwen begint vanavond aan zijn jacht op z'n vierde wereldtitel. De Vlijmenaar neemt het in de tweede ronde op tegen Lewy Williams.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Na de wereldtitels in 2014, 2017 en 2019 snakt Van Gerwen naar de volgende. Tijdens het WK van 2020 was hij nog het dichtste bij. Maar in de finale zat Peter Wright hem dwars. Een jaar later stuitte Mighty Mike op een ontketende Dave Chisnall. Tijdens het vorige WK beleefde de drievoudig wereldkampioen een drama nadat hij positief testte op corona en het toernooi vroegtijdig moest verlaten.

Succesvol jaar

Afgelopen jaar keerde Van Gerwen weer terug naar zijn oude vorm. Hij won de Premier League, de World Matchplay, de World Grand Prix en de Players Championship Finals. Het enige wat nog ontbreekt is de wereldtitel. De Brabander begint als favoriet aan het toernooi.

Williams vormt de eerste horde voor Van Gerwen. De twintigjarige Welshman had in de eerste ronde geen enkele moeite met Niels Zonneveld. Williams won met 3-0. Nu wil hij opnieuw een Nederlander pootje lichten, maar of dat gaat lukken?

King of the Oche

De bookmakers achten de kans zeer klein. Voor een overwinning van Van Gerwen staat de odd op 1.05, Williams krijgt een quotering van 10.00 keer je inzet. Toch verdubbelen met een winnende Van Gerwen? King of the Oche (winnaar, hoogste checkout en meeste 180'ers) staat voor 2.45 keer je inzet.