Logo
bookmakers

Wat had je kunnen verdienen met wereldtitel van Argentinië?


Argentinië kroonde zich zondag voor de derde keer tot wereldkampioen. Daarmee maakten Lionel Messi en consorten hun favorietenstatus waar. Vanaf de start van het toernooi behoorden de Argentijnen volgens de bookmakers tot de grootste kanshebbers.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Voordat de bal begon te rollen, werden Brazilië en Argentinië beschouwd als topfavorieten. De odd voor een Braziliaanse wereldtitel stond op 4.50, Argentinië op 6.50. De wedkantoren zagen Frankrijk als beste Europese kandidaat: 8.00.

Argentinië kende nog een valse start van toernooi. De nieuwe wereldkampioen verloor de WK-opener met 1-2 van Saoedi-Arabië. In de twee resterende groepswedstrijden wist de ploeg van bondscoach Lionel Scaloni de schade te repareren.

Tientje inzet

In de zinderende finale tegen Frankrijk sleepte Argentinië zondag de wereldtitel binnen. Wie voor aanvang van het wereldkampioenschap een tientje had ingezet op de wereldtitel van Argentinië, zou nu 65 euro uitgekeerd krijgen.

WK-topscorer

Ook waren er tijdens het WK weddenschappen voor de topscorerstitel beschikbaar. Door zijn drie doelpunten in de finale ging de Gouden Schoen naar Kylian Mbappé. De aanvaller van Paris Saint-Germain scoorde in totaal acht keer. Voor de start van het WK stond de quotering van de Fransman voor de topscorerstitel op 10.00 keer je inzet