Logo
bookmakers

Wat verwachten de bookmakers van het WK darten in Ally Pally?


Waar het einde van het ene WK nadert, daar gaat het andere WK deze week van start. Vanaf donderdag strijden de beste darters in Londen voor de wereldtitel. Wie zijn de favorieten in Alexandra Palace?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Van Gerwen topfavoriet

Van Gerwen gaat in Ally Pally op jacht naar zijn vierde wereldtitel. De afgelopen drie jaar moest hij toezien hoe Peter Wright (2020, 2022) en Gerwyn Price (2021) zegevierden. Hoewel Van Gerwen op dit moment niet de nummer één is op de Order of Merit, zien de bookmakers hem wel als favoriet. Voor Mighty Mike als wereldkampioen staat 3.50 keer je inzet klaar.

Price is momenteel de nummer één van de wereld. Vanzelfsprekend behoort de enkelvoudig wereldkampioen tot de grote favorieten. De bookmakers geven Price een odd van 7.00. Wright reist als regerend kampioen af naar Londen. Prolongeert de Schot zijn titel? Pak dan 11.00 keer je inzet.

Een titelkandidaat is ook Michael Smith. Vorig jaar bereikte hij de finale, maar moest daarin buigen voor Wright. Met de huidige vorm lijkt het goed te zitten. In november won hij de Grand Slam of Darts en dat betekende zijn eerste major-winst uit zijn carrière. Gaat Smith er ook met de wereldtitel vandoor? Achter de Engelsman staat een odd van 8.25.

Nederlandse outsiders

Dirk van Duijvenbode (28.00) en Danny Noppert (30.00) behoren tot de outsiders van het toernooi. Raymond van Barneveld staat op een quotering van 55.00 keer je inzet.