Logo
bookmakers

Inzetten op beste WK-doelman: dit zijn de odds!


Het WK in Qatar nadert z'n einde. Nog vier duels totdat de wereldkampioen bekend is. Naast het uitreiken van de wereldbeker, wordt na de finale ook de beste keeper van het toernooi bekendgemaakt. Ook hier kun je op wedden!

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Vaak gaat de Golden Glove naar de doelman van een van de finalisten. Al was Thibaut Courtois vier jaar geleden uitzondering op de regel. België eindigde in Rusland als derde. Daarvoor werden Manuel Neuer (Duitsland, 2014), Iker Casillas (Spanje, 2010), Gianluigi Buffon (Italië, 2006), Oliver Kahn (Duitsland, 2002) en Fabien Barthez (Frankrijk, 1998).

Livakovic

Dus de kans is erg groot dat de beste keeper van dit WK uit Frankrijk, Argentinië, Marokko of Kroatië komt. De bookmakers geven Dominik Livakovic van Kroatië op dit moment de meeste kansen. Als hij de Gouden Handschoen krijgt uitgereikt, staat daar nu 2.60 keer je inzet tegenover. Livakovic vertolkte een heldenrol in de penaltyseries tegen Japan en Brazilië.

Marokko-keeper Yassine Bounou liet zich als penaltykiller zien in de achtste finale tegen Spanje. Hij pakte de strafschoppen van Carlos Soler en Sergio Busquets. Het hele toernooi werd Bounou nog maar één keer gepasseerd. Voor het winnen van de Golden Glove staat de quotering op 3.20 keer je inzet.

Plaaggeest Oranje

Emiliano Martinez werd de plaaggeest van het Nederlands elftal. De Argentijn keerde de penalty’s van Virgil van Dijk en Steven Berghuis, waarna Andries Noppert de schade niet meer kon repareren. De odd van Martinez als beste doelman van het WK staat op 4.00. Hugo Lloris heeft een odd van 6.00.