Logo
betting-nieuws

Check deze odds voor Kroatië tegen Brazilië


Om 16.00 uur staat de eerste kwartfinale op het WK in Qatar op het programma. Kroatië neemt het op tegen titelfavoriet Brazilië. In dit artikel gaan we aan de hand van de verwachtingen van de bookmakers voorbeschouwen op dit duel.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Brazilië kende een makkelijke achtste finale tegen Zuid Korea (4-1), maar Kroatië had het een stuk lastiger. Strafschoppen moesten het duel tussen Japan en de Kroatische ploeg beslissen. Uiteindelijk nam Kroatië die een stuk sterker, waardoor zij zich nu hebben geplaatst voor de kwarfinale op dit WK.

Nu wacht er wel een loodzware opgave voor de ploeg van sterspeler Luka Modric, want ze moeten het opnemen tegen titelfavoriet Brazilië. Het zal ongetwijfeld veel op verdedigen aankomen voor de Kroatië, aangezien Brazilië in de omschakeling levensgevaarlijk is. Een tegenstander moet zo weinig mogelijk ruimte weggeven aan de ploeg van bondscoach Tite.

Bookmakers

De bookmakers verwachten een redelijk makkelijke middag voor de Zuid-Amerikanen, zo blijkt uit de odds. Als de Brazilianen zegevieren ontvang je namelijk slechts 1,38 keer je inzet, terwijl op een overwinning van Kroatië een hoge notering van 9,00 staat.

Als Brazilië wint en geen tegendoelpunt krijgt in dit duel krijg je bij de verschillende wedkantoren 2,15 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd. Als Brazilië scoort en dit duel weet te winnen ontvang je 1,50 keer je inzet. Waar zet jij op in bij dit duel?