Logo
betting-nieuws

Oranje in Actie! Dit verwachten de bookmakers van Oranje - Argentinië


Het Nederlands elftal neemt het vrijdagavond in de kwartfinale van het WK in Qatar op tegen Argentinië. Een flinke uitdaging voor de formatie van bondscoach Louis van Gaal. In dit artikel zetten we alle verwachtingen van de bookmakers voor dit duel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het Nederlands elftal wist zich te plaatsen voor de kwartfinale door een week geleden af te rekenen met de Verenigde Staten, terwijl Argentinië met 2-1 Australië versloeg. Nu wacht er een ontmoeting tussen Nederland en de Argentijnen, wat een herhaling is van onder meer het WK van 2014. Toen verloor Oranje na strafschoppen in de halve finale van Argentinië.

Scoort Messi?

Nu staan er twee hele andere teams op het veld, maar een man is er zeker nog bij: Lionel Messi. Als de ervaren buitenspeler tegen Oranje tot scoren komt krijg je bij de verschillende wedkantoren 2,60 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd. Argentinië is sowieso de favoriet volgens de bookmakers. Als de Argentijnse ploeg binnen negentig minuten weet af te rekenen met Oranje krijg je 2,30 keer je inleg terug.

Zege van Oranje

Als het Nederlands elftal weet te zegevieren, en zich dus plaatst voor de halve finale van het WK, ontvang je bij de bookmakers 3,70 keer je ingelegde bedrag. Als Nederland op welke manier dan ook de volgende ronde weet te bereiken krijg je een odd van 2,40 terug, terwijl als de Argentijnen de halve finale bereiken je kan rekenen op een notering van 1,60.