Logo
bookmakers

Kane van WK-topscorer naar assistkoning? Dit zijn de odds!


Op het WK in Rusland kroonde Harry Kane zich tot topscorer, in Qatar laat de spits van Engeland zich zien als assistkoning. Wordt hij dit keer de beste aangever van het wereldkampioenschap?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Kane bereidde tot nu toe drie doelpunten voor. De captain van de Engelsen gaf twee assists tegen Iran en eentje tegen Wales. Daarmee voert hij het assistklassement aan.

Bruno Fernandes

Deze positie moet Kane wel delen met Bruno Fernandes. De Portugees gaf twee beslissende voorzetten tegen Ghana en krikte gisteren in de achtste finale tegen Zwitserland zijn totaal op naar drie.

Odds

De bookmakers geven Fernandes de beste papieren om uiteindelijk het assistklassement te winnen. Als dit gebeurt staat daar nu 3.50 keer je inzet tegenover. De quotering voor Kane staat op 5.50 keer je inzet.

Na Kane en Fernandes volgt een hele rits spelers met twee assists op hun naam, waaronder elft spelers die met hun land in de kwartfinale staan. De bookies zijn Vinicius Junior (5.50), Kylian Mbappé (9.00) en Felix Joao (10.00) als belangrijkste concurrenten. Oranje-spelers Denzel Dumfries en Davy Klaassen staan ook op twee assists. Dumfries krijgt een odd van 21.00, met Klaassen verdien je 24.00 keer je inzet.