Logo
betting-nieuws

Bekijk onze wedtips voor het duel tussen Brazilië en Zuid-Korea


Brazilië neemt het maandagavond in de achtste finales van het WK op tegen Zuid-Korea. De Brazilianen zijn de torenhoge favoriet tegen de Aziaten, die verrassend de groepsfase wisten te overleven. In dit artikel zetten we een aantal interessante odds op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Brazilië verloor het laatste duel in de groepsfase van Kameroen, maar trad in dat duel met een B-ploeg aan. Bondscoach Tite beschikt over ontzettend veel kwaliteit in de selectie, waardoor het Zuid-Amerikaanse land ook bovenaan eindigde in de groep. Zuid-Korea eindigde door een knappe overwinning op Portugal als tweede in de groep, waardoor Ghana en Uruguay naar huis werden gestuurd.

Bookmakers

Nu wacht maandagavond het duel tussen Brazilië en Zuid-Korea en logischerwijs is de Braziliaanse formatie de grote favoriet voor dit duel. Dat blijkt ook uit de odds die de bookmakers uitkeren. Als de Zuid-Amerikanen weten te zegevieren krijg je slechts een notering van 1,29 keer je inleg uitgekeerd, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere mogelijkheden.

Interessante odds

Als Brazilië namelijk wint en de nul weet te houden kan je bij de bookmakers 1,75 keer je ingelegde bedrag terugkrijgen, terwijl als de Braziliaanse ploeg in alle tweede helften weet af te rekenen met Zuid-Kore je 2,65 keer je inzet ontvangt.

Overige mogelijkheden

- Meer dan 8,5 schoten op doel: 1,55 keer je inzet

- Vinicius schiet meer dan 0,5 keer op goal: 1,30 keer je inzet

- Richarlison schiet meer dan 0,5 keer op goal: 1,30 keer je inzet

- Scoort één van beide landen niet: 1,50 keer je inzet