Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bepalen Zwitsers definitief WK-afscheid Ronaldo? Pak ruim vier keer je inzet!


De laatste achtste finale van het WK in Qatar gaat vanavond tussen Portugal en Zwitserland. Voor Cristiano Ronaldo kan dit zomaar zijn definitieve WK-afscheid betekenen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Afscheid Ronaldo

Ronaldo is op 37-jarige leeftijd bezig aan zijn vijfde en laatste WK met Portugal. Uitschakeling hoeft nog geen einde van zijn interlandloopbaan te betekenen. In het najaar vertelde de Portugees dat hij het EK 2024 in Duitsland nog hoopt te halen.

Nu ligt de focus op het bereiken van de kwartfinale. Portugal plaatste zich als groepswinnaar voor de laatste zien. De Europees kampioen van 2016 won van Ghana (3-2) en Uruguay (2-0). Portugal verloor de laatste poulewedstrijd met 2-1 van Zuid-Korea.

Ronaldo scoorde eenmaal in de poulefase. Tegen Ghana kwam de captain van de Portugezen als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier. Ronaldo claimde ook de openingstreffer tegen Uruguay, maar die goal kwam uiteindelijk op naam van Bruno Fernandes.

Dit kun je verdienen!

Als Ronaldo tegen Zwitserland wel scoort, pak je 2.70 keer je inzet. Voor een Portugeze overwinning (in reguliere speeltijd) staat de odd op 1.96. Of stuurt Zwitserland (in reguliere speeltijd) Ronaldo naar huis? Win dan 4.40 keer je inzet. Voor uitschakeling van Portugal na verlenging en mogelijk strafschoppen geven de bookies een odd van 2.75.