Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Ruim verdubbelen als Morata voor vierde wedstrijd op rij scoort!


Of Spanje nou wel of niet met een echte spits speelt, Alvaro Morata levert altijd - om in de termen van Louis van Gaal te spreken. Dit WK maakte de doelpuntenmaker al drie treffers en maakt hij kans op de Gouden Schoen. Scoort Morata vanmiddag ook in de achtste finale tegen Marokko?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Morata begon de eerste twee poulewedstrijden van Spanje op de bank. Tegen Costa Rica (7-0) en Duitsland (1-1) bracht Luis Enrique hem als invaller. Beide keren scoorde de dertigjarige spits van Atlético Madrid. In het verloren groepsduel met Japan (2-1) mocht Morata het vanaf het beginsignaal laten zien. Ook toen haalde hij de trekker over.

Gouden Schoen

Met drie WK-doelpunten achter zijn naam maakt Morata aanspraak op de topscorerstitel. Al heeft de Spanjaard wel te maken met een ontketende Kylian Mbappé, die zondag twee keer scoorde voor Frankrijk in de achtste finale tegen Polen. Daarmee staat Mbappé al op vijf doelpunten.

Ook is het nog even de vraag of Morata opnieuw het vertrouwen krijgt als basisspeler. Luis Enrique startte de eerste twee groepswedstrijden met Marco Asensio als valse spits. Tegen Japan kreeg Morata de voorkeur.  Wie begint vanavond tegen Marokko?

Odds

Doelpunt(en) van Morata in de achtste finale leveren jou een ruime verdubbeling van je inzet op. Een goal van Morata is 2.55 keer je inzet waard. Als hij de score opent, staat daar 5.00 keer je inzet tegenover. Is Morata de laatst scorende speler? Dan staat de odd op 4.50. Voor twee doelpunten of meer van Morata pak je 10.50 keer je inzet.