Logo
bookmakers

Deze odds staan klaar voor doelpunt(en) Messi tegen Australië!


Zolang Argentinië in de race blijft voor de wereldtitel, maakt Lionel Messi serieuze kans op de Gouden Schoen. De sterspeler van de Argentijnen maakte tot dusver twee doelpunten op het WK in Qatar. Krikt hij dat aantal vanavond in de achtste finale tegen Australië verder op?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

In de poulewedstrijden van Argentinië tegen Saoedi-Arabië en Mexico maakte Messi in beide duels één goal. Daarmee staat de doelpuntenteller van dit WK op  twee treffers. Dat hadden er drie kunnen zijn als Messi woensdag zijn penalty tegen Polen had benut.

Odds

Vanavond tegen Australië rekenen alle Argentijnen weer op hun aanvoerder. Een doelpunt van Messi is goed voor 1.74 keer je inzet. Als hij de score opent staat daar een odd van 3.40 tegenover. Messi als laatst scorende speler levert je 3.10 keer je inzet op.

Voor twee doelpunten of meer van Messi staat de quotering op 5.10 keer je inzet. Achter een hattrick, die Messi zeven keer maakte in zijn interlandcarrière, staat een odd van 18.00.

Gouden Schoen

In de poulefase scoorden vijf spelers vaker dan Messi. Kylian Mbappé (Frankrijk), Cody Gakpo (Nederland), Enner Valencia (Ecuador) en Marcus Rashford waren alleemaal drie keer trefzeker. Toch zien de bookmakers Messi samen met Mbappé als belangrijkste kandidaat voor de topscorerstitel.