Logo
bookmakers

Wie wint Gouden Schoen op WK? Dit zijn de odds!


Kylian Mbappé ligt op koers om WK-topscorer te worden. Met drie treffers voert hij de topschutterslijst aan samen met vier anderen. Dit kun je verdienen als de Fransman straks ook daadwerkelijk de Gouden Schoen wint!

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Concurrenten

Naast Mbappé scoorden ook Alvaro Morata (Spanje), Enner Valencia (Ecuador), Cody Gakpo (Nederland) en Marcus Rashford (Engeland) drie doelpunten. In de ogen van de bookmakers is Mbappé duidelijk de favoriet. Voor Mbappé als topscorer van het WK ontvang je 3.50 keer je inzet.

Mbappé scoorde eenmaal in de eerste groepswedstrijd van Frankrijk tegen Australië (4-1). Tegen Denemarken (2-1) leidde de sterspeler van Paris Saint-Germain zijn land naar een overwinning. In de verloren wedstrijd tegen Tunesië (1-0) kwam Mbappé als invaller binnen de lijnen. Mbappé speelde een klein half uur, maar wist niet te scoren.

Odds

De bookies beschouwen Lionel Messi als gevaarlijkste concurrent voor Mbappé. Messi heeft een quotering van 7.00 keer je inzet. De doelpuntenteller van de Argentijn staat na drie groepswedstrijden op twee doelpunten.

Daarna volgen Gakpo, Rashford, Richarlison (allen 12.00) en Alvaro Morata (13.00). Richarlison staat net als Messi op twee doelpunten.