Logo
bookmakers

Wat denken de bookmakers van Nederland tegen Verenigde Staten?


Nederland mag z'n borst natmaken in de achtste finale van het WK in Qatar. Om de laatste acht van het wereldkampioenschap te bereiken, moet Oranje afrekenen met de Verenigde Staten. Dit denken de bookmakers ervan.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het Nederlands elftal plaatste zich gisteren als groepswinnaar voor de knock-outfase. Verenigde Staten is de nummer twee. The Stars and Stripes bleven Iran en Wales voor in de poule die Engeland won. Komende zaterdag om 16.00 uur staan Nederland en de Verenigde Staten tegenover elkaar.

Odds

Gezien het spel van Nederland tegen Senegal, Ecuador en Qatar zal lang niet iedereen gerust zijn op een goede afloop. De bookmakers zien de ploeg van Louis van Gaal wel als torenhoge favoriet. Voor een overwinning binnen reguliere speeltijd staat een odd van 1.92. Een Amerikaanse zege staat gelijk aan 4.30 keer je inzet.

Wordt het gelijk? Dan keert de bookmaker 3.37 keer je inzet uit. Ook kun je inzetten op wie uiteindelijk de kwartfinale bereikt. Bij deze weddenschap staat achter Oranje een odd van 1.42. Verenige Staten krijgt een quotering van 2.65.

Mogelijke volgende tegenstander Oranje

Wanneer Oranje afrekent met de Verenigde Staten, wordt volgende week vrijdag de kwartfinale gespeeld. Daarin is de winnaar van groep C (Polen, Argentinië, Saoedi-Arabië, Mexico) of de nummer twee uit groep D (Frankrijk, Australië, Tunesië, Denemarken) de tegenstander.