Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Wie gaat met Frankrijk naar laatste zestien? Dit zijn de scenario's en odds!


De ogen in groep D zijn vanmiddag vooral gericht op Australië - Denemarken. Wie van deze twee landen gaat samen met Frankrijk naar de laatste zestien? Of zorgt Tunesië toch nog voor een daverende verrassing?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

In poule D staat Frankrijk na twee wedstrijden bovenaan met zes punten, Australië volgt met drie punten. Denemarken en Tunesië pakten beide één punt. Frankrijk is al zeker van de achtste finale, voor het andere ticket zijn de overige landen nog in de race.

Scenario's

Australië en Denemarken hebben hiervoor de beste papieren. Beide landen spelen vanmiddag tegen elkaar. Australië zou normaal gesproken voldoende hebben aan een gelijkspel, mits Tunesië niet wint van Frankrijk. Denemarken heeft alleen belang bij een zege. Andere voorwaarde is dat Tunesië niet met een grotere marge mag winnen van de Fransen.

Voor Tunesië ziet het er slecht uit. In eerste instantie moet het land Frankrijk verslaan en mag Australië - Denemarken geen winnaar opleveren of moet Denemarken met een kleinere marge winnen van Australië dan Tunesië van Frankrijk.

Odds

De bookmakers geven bovenstaande scenario weinig kans. Als Frankrijk en Tunesië de volgende ronde bereiken, levert je dat 21.00 keer je inzet op. De bookies geven Frankrijk en Denemarken (1.53) de meeste kans. Voor Frankrijk en Australië staat de quotering op 2.63 keer je inzet.