Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Verdubbelen met doelpunten van Messi en Mbappé!


PSG-teamgenoten Lionel Messi en Kylian Mbappé komen vanavond beiden in actie op het WK. In groep C speelt Messi met Argentinië tegen Polen voor een plek bij de laatste zestien, Mbappé ontmoet met het reeds geplaatste Frankrijk Tunesië.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Argentinië kende een valse start van het WK. De titelfavoriet verloor in de eerste poulewedstrijd met 2-1 van Saoedi-Arabië. Messi maakte het enige Argentijnse doelpunt. Argentinië herstelde zich zaterdag met een 2-0 overwinning op Mexico. Wederom kwam Messi als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier.

Odds voor goal Messi

Door de overwinning op Mexico houdt Argentinië het bereiken van de achtste finale in eigen hand. Een zege op Polen - de nummer één van de poule - is voldoende. Bij ieder ander resultaat raken de Argentijnen afhankelijk van Saoedi Arabië - Mexico. Wijst Messi zijn land opnieuw de weg? Pak dan 2.04 keer je inzet.

Ook voor Mbappé staat de doelpuntenteller voor dit WK op drie treffers. Hij scoorde in de 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Australië en leidde Les Bleus met twee doelpunten langs Denemarken (2-1). Dankzij die zeges stelde Frankrijk het bereiken van de achtste finale al veilig.

Wat verdien je met Mbappé?

Frankrijk speelt tegen Tunesië nog wel voor de groepswinst. Een gelijkspel tegen Tunesië is hiervoor voldoende. Krikt Mbappé tegen Tunesië zijn doelpuntentotaal verder op? Pak dan 2.25 keer je inzet mee.