Logo
nieuws

'Duizelingwekkend aanbod voor Cristiano Ronaldo'


Het gonst van de geruchten sinds Cristiano Ronaldo vertrokken is bij Manchester United. Pas na het WK geeft de 37-jarige Portugees duidelijkheid over zijn toekomst. Blijft Ronaldo in Europa actief of gaat hij elders cashen? Vanuit Saoedi-Arabië zou een immens miljoenenaanbod zijn gedaan.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Duizelingwekkend uurloon

Volgens CBS Sports hoopt Al-Nassr Ronaldo te verleiden. De Saoeidische topclub heeft ongelooflijk veel geld over voor de aanvaller. Naar verluidt kan Ronaldo daar ruim achtduizend euro per uur (!) verdienen. Per minuut schrijft hij 136 euro bij. Het komt uiteindelijk neer op een jaarsalaris van maar liefst 72 miljoen euro.

Ronaldo zou voor drie seizoenen kunnen tekenen. Dat betekent dat Al-Nassr meer tweehonderd miljoen euro kwijt is om Ronaldo in hun shirt te zien spelen. Hoe concreet deze berichten zijn en of Ronaldo hier trek in heeft, moet na het WK in Qatar blijken.

Champions Leauge

Vorige week gingen Ronaldo en Manchester United per direct uit elkaar. Hij lag al langere tijd niet meer op een lijn met Erik ten Hag. Een overweging om in Europa te blijven is onder andere spelen in de Champions League. Maar afgelopen zomer bleek al dat veel Europese topclubs niet staan te springen om de komst van Ronaldo.

Ronaldo bleef op Ol Trafford, maar onder Ten Hag verdween hij al gauw naar de bank. Ronaldo kwam zestien keer in actie, maar speelde slecht drie keer de volle negentig minuten. De doelpuntenteller in de Premier League stond op één treffer, in de Europa League scoorde hij tweemaal.