Logo
bookmakers

Wie gaat in de poule van Oranje naar volgende ronde? Dit zijn de odds!


Door het gelijkspel van Nederland en de overwinning van Senegal kan in het in groep A nog alle kanten op. Alleen het uitgeschakelde Qatar speelt geen rol van betekenis meer. Wie plaatsen zich dinsdag voor de volgende ronde? Dit zijn de odds!

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Nederland staat na twee wedstrijden bovenaan met vier punten, net zoveel als Ecuador. Ook het doelsaldo van beide landen is precies in evenwicht. Omdat Oranje op dit moment een minder zware kaartenlast heeft dan Ecuador, staan we bovenaan. Alleen Matthijs de Ligt kreeg een gele kaart, Ecuador ontving drie prenten.

Senegal staat op drie punten en heeft het bereiken van de volgende ronde nog in eigen hand. De Afrikaans kampioen moet dinsdag dan wel winnen in het allesbeslissende duel met Ecuador. Anders is Senegal uitgeschakeld. Nederland heeft over drie dagen tegen Qatar genoeg aan een gelijkspel voor het behalen van de achtste finale.

Wanneer is Oranje groepswinnaar?

Om eerste in de poule te worden, heeft Nederland een overwinning nodig. Bij een gelijkspel tegen Qatar raakt Oranje afhankelijk van het resultaat tussen Senegal en Ecuador. Als die wedstrijd ook geen winnaar oplevert, wint Nederland alsnog de groep.

Odds

De bookmakers geven Nederland en Ecuador de beste papieren voor het bereiken van de laatste zestien. Voor de weddenschap 'naar de volgende ronde' zet TOTO de odd voor Nederland en Ecuador op 1.36. Voor Nederland en Senegal pak je 2.75 keer je inzet, Ecuador en Senegal staan op 50.00 keer je inzet.