Logo
nieuws

Vertrek Ronaldo levert Manchester United miljoenen extra op


De breuk met Cristiano Ronaldo komt Manchester United ook financieel goed uit. Met het vertrek van de Portugees krijgt United deze winter vele miljoenen extra te besteden.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

United en Ronaldo bereikte gisteren (dinsdag) overeenstemming over ontbinding van het contract. De superster mag daardoor transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Daarnaast besloot hij af te zien van het laatste deel van zijn salaris, wat United extra mogelijkheden geeft op de transfermarkt.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft United 19,5 miljoen euro extra te besteden. Met dit extra budget hoopt Erik ten Hag een nieuwe aanvalsleider te mogen begroeten. De zoektocht naar een spits heeft de komende transferperiode prioriteit.

Waar ligt de toekomst van Ronaldo?

Waar de toekomst van Ronaldo ligt, wordt pas na het WK duidelijk. De aanvaller focust zich eerst op het wereldkampioenschap met Portugal. Newcastle United zou Ronaldo wel op het oog hebben. 'Ondanks geruchten vinden er geen onderhandelingen plaats', schrijft Romano. 'Zoals de zaken er nu voor staan, vinden die ook niet plaats.'

Portugal begint morgen aan het WK met een wedstrijd tegen Ghana. De Europees kampioen van 2016 treft ook Uruguay en Zuid-Korea in de poulefase van het wereldkampioenschap.