Logo
betting-nieuws

Oranje in actie: Check deze wedtips voor Nederland - Ecuador!


Het Nederlands elftal komt vrijdagavond voor de tweede keer in actie op het WK in Qatar. De formatie van bondscoach Louis van Gaal treft vandaag Ecuador, dat net als Oranje de eerste wedstrijd wist te winnen. In dit artikel zetten we de odds voor dit duel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Oranje kende een moeizaam duel tegen Senegal, dat er met een verdedigende tactiek voor zorgde dat Oranje maar tot weinig kansen kwam. Daarnaast was de ploeg van Louis van Gaal in balbezit te slordig, waardoor het een lastig duel werd. Door twee doelpunten in de slotfase van het duel (Cody Gakpo en Davy Klaassen) wist het Nederlands elftal uiteindelijk toch te zegevieren.

Ecuardor versloeg Qatar

Voor Ecuador ging het een stuk makkelijker. In het openingsduel wed afgerekend met het onthutsend zwakke Qatar door twee doelpunten van spits Enner Valencia. Dat is voor het Nederlands elftal dan ook direct de man om in de gaten te houden in dit duel.

Bookmakers

De bookmakers zien het Nederlands Elftal logischerwijs als de grote favoriet. Als je inzet op een overwinning van Oranje ontvang je gemiddeld gezien een prima notering van 1,80, terwijl een overwinning van de Ecuadorianen je 4,75 keer je ingelegde bedrag kan opleveren. Op een remise staat een odd van 3,80.

Wedtips voor Nederland - Ecuador

- Bergwijn schiet meer dan 0,5 keer op goal | 1,60 keer je inzet

- Nederland staat voor bij rust | 2,35 keer je inzet

- Beide teams scoren | Nee | 1,80 keer je inzet