Logo
betting-nieuws

Check deze wedtips voor Brazilië - Servië


Één van de grootste favorieten voor de wereldtitel komt donderdagavond voor het eerst in actie. Brazilië neemt het om 20.00 uur op tegen Servië. In dit artikel zetten we een aantal interessante wedtips op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Brazilië wordt door veel kenners - maar ook door de bookmakers - gezien als de topfavoriet voor het winnen van dit WK in Qatar. De Brazilianen hebben ontzettend veel kwaliteit in de selectie, maar zal wel goed om moeten gaan met deze favorietenrol op dit eindtoernooi. De eerste horde op dit WK is Servië.

Servische ploeg

En dat is geen misselijke tegenstander. De Servische ploeg wist zich namelijk ten koste van Portugal rechtstreeks te plaatsen voor dit WK. In aanvallend opzicht beschikt de formatie over behoorlijk wat kwaliteit. Zo hebben de Serven de beschikking over Dusan Tadic, Sergej Milinkovic-Savic en Juventus-spits Dusan Vlahovic.

Bookmakers

Tegen Brazilië zal het echter lastig worden, zo verwachten ook de wedkantoren. Als je inzet op een overwinning van de Braziliaanse ploeg ontvang je momenteel een notering van 1,50, terwijl op een gigantische stunt van Servië een odd van 5,00 keer je inzet staat. Eindigt het duel in een remise? Dan ontvang je 4,20 keer je ingelegde bedrag.

Overige wedtips

- Allebei de teams scoren | 1,85 keer je inzet

- Neymar scoort | 2,10 keer je inzet

- Brazilië scoort als eerste en wint | 1,71 keer je inzet