Logo
betting-nieuws

Winnen Uruguay en Zwitserland? Ontvang deze mooie odds


Er staan deze donderdag weer vier wedstrijden op het WK in Qatar op het programma. Zo komen vandaag onder meer Zwitserland en Uruguay in actie. In dit artikel zetten we de odds voor de duels van deze twee landen op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Zwitserland - Kameroen (11.00 uur)

Zwitserland en Kameroen kruisen donderdagochtend als eerste de degens. In de kwalificatie voor dit WK wisten de Zwitsers uitstekend te presteren door boven Italië te eindigen. Nu mag Zwitserland op het WK laten zien tot wat het in staat is en begint aan die klus tegen Kameroen.

De bookmakers zien de Zwitserse ploeg in ieder geval als de grote favoriet om het Kameroen van onder meer André Onana opzij te zetten. Als Zwitserland zegeviert ontvang je bij de wedkantoren 1,75 keer je inzet, terwijl op een zege van Kameroen een odd van 5,50 staat. Als het duel eindigt in een gelijkspel krijg je 3,40 keer je inleg terug,

Uruguay - Zuid-Korea

Een paar uur later kruisen Uruguay en Zuid-Korea de degens. Bij Uruguay zien we natuurlijk Luis Suárez, maar ook een speler als Darwin Nunez terug. Er loopt nog voldoende kwaliteit rond bij de Uruguayanen, die vaak in staat zijn om op een eindtoernooi te zorgen voor een stunt.

De wedkantoren zien Uruguay in ieder geval als de grootste kanshebber op de overwinning in dit duel, zo blijkt uit de noteringen. Een overwinning van het Zuid-Amerikaanse land levert je 1,73 keer je inleg op, terwijl op een driepunter van Zuid-Korea een notering van 5,00 staat. Als het duel eindigt in een gelijkspel krijg je 3,50 keer je inleg terug.