Logo
bookmakers

Ruime verdubbeling van je inzet: Oranje met Senegal naar volgende ronde


Senegal maakte het Nederland lang moeilijk, maar moest uiteindelijk buigen voor Oranje. Daarmee is er nog geen man over boord voor de kampioen van Afrika.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Tot aan de 84ste minuut mocht Senegal hopen op een ieder geval een punt. Maar een kopbal van Cody Gakpo maakte een einde aan die hoop. In blessuretijd verdubbelde Davy Klaassen de voorsprong van het Nederlands elftal.

Stand van zaken

Na de eerste speelronde in groep A gaan Nederland en Ecuador aan kop, Senegal en Qatar staan op nul punten. Senegal hoeft nog niet te vrezen voor uitschakeling. Wanneer Qatar en Ecuador in de resterende duels worden verslagen, lonkt de volgende ronde volop.

Gezien het optreden van Senegal tegen Oranje is het voor ons niet ondenkbaar dat de Afrikanen de poulefase overleven. Nederland kan vrijdag bij een overwinning op Ecuador een reuzestap zetten naar de knock-outfase.

Odds

Wanneer het Nederlands elftal en Senegal de laatste zestien bereiken, staat daar op dit moment bij TOTO een ruime verdubbeling van je inzet tegenover. Voor dit scenario keert de bookmaker 2.75 keer je inzet uit. Nederland en Ecuador naar de achtste finale staat op een quotering van 1.44.