Logo
bookmakers

Check de odds voor eerste WK-doelpunt(en) van Lewandowski!


Overal waar Robert Lewandowski komt, scoort hij aan een lopende band. Wel wacht de spits van Polen op zijn eerste WK-doelpunt. Raakt hij vandaag van de nul af?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Eén WK

Met Polen speelde de 34-jarige Lewandowski één WK. Vier jaar geleden in Rusland kon de spits met zijn land geen potten breken. Zelf scoorde Lewandowski niet en verloor Polen van Senegal (1-2) en Colombia (0-3). De overwinning op Japan (0-1) was onvoldoende om de poulefase te overleven.

Dit WK treft Polen Argentinië, Saoedi-Arabië en Mexico in de poulefase. Argentinië is de grote favoriet van de groep, Polen en Mexico zijn de belangrijkste kandidaten voor de tweede plaats. In de WK-opener neemt Polen het ook meteen op tegen  Mexico.

Voor Lewandowski het ideale moment om zijn eerste WK-doelpunt ooit te maken. "Een WK-doelpunt is een droom. Ik doe er alles aan om die uit te laten komen. Hopelijk gaat het dit WK gebeuren", zei Lewandowski op een persconferentie in aanloop naar het wereldkampioenschap.

Odds

Een doelpunt van Lewandowski levert je 2.60 keer je inzet op. Krijgt de goalgetter helemaal de smaak te pakken en maakt hij twee doelpunten of meer? Pak dan 10.00 keer je inzet.