Logo
bookmakers

Barney in halve finale Grand Slam of Darts: wat zijn de kansen?


Raymond van Barneveld is de enige Nederlandse hoop op de Grand Slam of Darts. De Hagenees staat vanmiddag in de halve finale tegenover Michael Smith. Wat zijn de kansen voor Van Barneveld?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Van Barneveld is na de uitschakeling van Michael van Gerwen de enige overgebleven Nederlander op het majortoernooi. Van Gerwen moest in de kwartfinale zijn meerdere erkennen in Luke Humphries. Van Barneveld maakte juist indruk in de kwartfinale door met 16-13 te winnen van Gerwyn Price.

Poulefase

In de poulefase won Barney ook al van Price (5-4). Mede door die zege legde Van Barneveld beslag op de groepswinst. Hij klopte ook Ted Evetts (5-0) en Dave Chisnall (5-3). In de achtste finale rekende de Nederlander af met Simon Whitlock (10-8).

Van Barneveld gooit vanmiddag voor een plek in de finale. Hij neemt het op tegen Michael Smith. De andere halve finale gaat tussen Nathan Aspinall en Humphries. De winnaars spelen vanavond de finale.

Odds

De odd voor een overwinning van Van Barneveld op Smith staat op 2.75 keer je inzet. Smith krijgt een quotering van 1.45 keer je inzet. Bij Aspinall (2.37) - Humphries (1.59) is laatstgenoemde favoriet. Voor toernooiwinst staat de odd voor Van Barneveld op 5.95. Smith (2.49) en Humphries (2.85) zijn voor de bookies de favorieten. Aspinall heeft een odd van 4.95.