Logo
bookmakers

Winnen België en Portugal laatste test? Pak dit bedrag!


Het WK in Qatar staat op het punt van beginnen, waardoor alle teams bezig zijn met de laatste voorbereidingen voor de aftrap van het eindtoernooi. België en Portugal komen allebei nog in actie in een oefenwedstrijd. De odds voor deze duels bespreken we in dit artikel.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Een aantal landen hebben ervoor gekozen om vlak voor het WK nog een oefenwedstrijd te spelen in Qatar, zodat men optimaal is voorbereid op het WK. Nederland maakt daar geen gebruik van en traint 'gewoon' op het trainingscomplex in Qatar, terwijl België en Portugal tussendoor wél een oefenwedstrijd spelen.

Portugal - Nigeria

Portugal neemt het donderdagavond op tegen Nigeria. Dat is voor de nationale ploeg van Portugal de laatste test voor het WK. Als je inzet op een overwinning van de Portugese formatie ontvang je bij de bookmakers gemiddeld gezien 1,25 keer je inzet, terwijl een gelijkspel je 5,00 keer je inzet kan opleveren. Als Nigeria vlak voor het WK zorgt voor een daverende stunt en wint ontvang je een odd van 15,00

België - Egypte

De Belgen nemen het vrijdagmiddag op tegen Egypte. Het is voor de ploeg van Martinez de laatste test voor de eerste wedstrijd in de groep tegen Canada. Je kan 1,30 keer je inleg verdienen met een zege van België, terwijl je als België wint én de nul houdt 1,95 keer je ingelegde bedrag kan ontvangen. Op een overwinning van Egypte staat een odd van 8,50.