Logo
bookmakers

Bookmakers: kansen Feyenoord op landstitel nemen toe


De tweede seizoenshelft van de Eredivisie krijgt een spannende titelrace. Feyenoord is de verrassende winterkampioen, maar Ajax en PSV zitten op het vinkentouw. Ook AZ en FC Twente kunnen een rol van betekenis gaan spelen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Door het geknoei van Ajax en PSV gaat Feyenoord de WK-stop in als koploper van de Eredivisie. Waar Ajax en PSV zaterdag punten morsten, daar won Feyenoord wel en hebben de Rotterdammers een voorsprong van drie punten op de concurrentie uit Amsterdam en Eindhoven.

Na veertien wedstrijden zitten AZ en FC Twente ook nog in het spoor van de top-drie. Het verschil tussen AZ en Feyenoord is maar vier punten, het gat tussen Twente en Feyenoord bedraagt zes punten.

Kansen Ajax nemen af

Ondanks de slechte periode waarin Ajax zit, zien de bookmakers de Amsterdammers nog steeds als favoriet voor de landstitel. Volgens de bookies nemen de kansen wel af. Voor titelprolongatie van Ajax ontvang je nu 1.91 keer je inzet, vorige week stond deze odd nog op 1.62.

Meer vertrouwen in Feyenoord

De kansen voor Feyenoord zijn juist flink toegenomen. Een week geleden kregen de Rotterdammers nog een odd van 8.75, maar nu staat de quotering op 4.35 keer je inzet. PSV als landskampioen krijgt een odd van 3.00, AZ een van 55.00 en Twente 90.00.