Logo
bookmakers

Koploper Arsenal wordt kampioen van Engeland: odd van 3.40


Arsenal is de verrassende winterkampioen van Engeland. De Londenaren gaan met een voorsprong van vijf punten op Manchester City de WK-stop in. Gaat Arsenal dit in de tweede seizoenshelft volhouden?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De fans van Arsenal durven weer hardop te dromen van de eerste landstitel sinds 2004. Na een flink aantal magere jaren heeft Mikel Arteta The Gunners aan de praat gekregen. Dat heeft na veertien wedstrijden geresulteerd in de eerste plaats. Arsenal verloor in de Premier League slechts één keer en speelde ook een keer gelijk.

City in de achtervolging

Manchester City moet na de winterstop in de achtervolging en een achterstand van vijf punten goed maken. The Citizens gingen zaterdag in eigen huis nog verrassend onderuit tegen Brentford. Ivan Toney maakte in de 98ste minuut de winnende: 1-2. Het betekende voor City de tweede competitienederlaag.

Newcastle en Spurs

De titelrace lijkt tussen Arsenal en City te gaan, al hopen Newcastle United en Tottenham Hotspur toch te kunnen aanhaken. Newcastle staat op zeven punten van Arsenal, Tottenham op acht. Maar beide clubs speelden een wedstrijd meer dan Arsenal en City.

Odds

De bookmakers zien City nog steeds als titelfavoriet. Voor titelprolongatie keren de bookies 1.46 keer je inzet uit. Voor Arsenal staat de quotering op 3.40 keer je inzet. De odds van Newcastle (35.00) en Spurs (70.00) staan een stuk hoger.